Lezing : Uitnodiging voor Lezing en ALV 26 juni 2024

woensdag 26 juni 2024 om 17:30 uur

Een herinnering voor diegene die wel belangstelling hebben maar nog niet zijn aangemeld.

Aanmelden kan nog tot donderdag 20 juni 2024

Beste FDON-er,

Binnenkort is het weer zover. Op woensdagavond 26 juni 2024 ben je van harte welkom op het Landgoed Het Rheins te Enter voor onze ALV. Voordat we starten met de reguliere zaken van een ALV hebben we eerst een interessante gastspreker en afsluitend een heerlijke BBQ op een prachtige locatie!

Gastspreker Reinier Gunneman (AI-docent FD)

‘AI transformeert onze samenleving én daarmee dus ook het advies. ChatGPT en CoPilot zijn slechts het begin. Ze bieden jou als adviseur al een scala aan mogelijkheden voor dagelijks gebruik. Dit is jouw kans om alvast een voorsprong te nemen en op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Namens FDON nodigen wij jou uit voor een niet te missen lezing: ‘AI: impact op het advieskantoor’. Onder leiding van de AI-docent en spreker Reinier Gunneman krijg je inzichten die jouw blik op de toekomst zullen verbreden. Dit is jouw unieke kans om geïnspireerd te worden en aan de slag te gaan. Mis deze kans niet! Meld je nu aan en zet de eerste stap naar de toekomst van advies. We kijken ernaar uit jou te verwelkomen en samen de mogelijkheden van AI te ontdekken. De toekomst begint nu, ben je u er klaar voor? Schrijf je vandaag nog in!’

NB. Bovenstaand stukje tekst hebben wij zelf verzameld van het internet. De volgende uitnodiging wordt mogelijk samengesteld door ChatGPT ????.

Nieuw bestuurslid

In verband met roulatie binnen het bestuur hebben wij alvast een nieuwe kandidaat benaderd: Bianca van Ommen  Vind je jezelf ook een geschikte kandidaat? Meld je bij ons aan. Dan schrijven we ter plekke een verkiezing uit. Als er geen tegenkandidaten zijn zal Bianca van Ommen op 26 juni worden benoemd.

Wij begroeten je graag in Enter op 26 juni 2024 vanaf 17:00u

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van FDON

PS. Het Nederlandse elftal hoeft die avond niet te spelen. Dus wat let je….

​​​​​

 

Locatie Reintszijweg 5 Enter
Spreker Reinier Gunneman

Kosten leden € 0,-

22 inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen 1
Maximum aantal inschrijvingen 500

Log in om aan te meldenLOG IN Wachtwoord vergeten?

Inschrijven zonder lidmaatschap

Terug