maandag 08 mei 2023

Eerste meeting FDON 2023 geslaagd

Op 2 mei (afgelopen dinsdag) was onze eerste bijeenkomst in het jaar 2023 een feit. In verband met de naderende 4 en 5 mei dagen waren we te gast bij het Memory Museum in Nijverdal. 

De aftrap van deze avond was aan de kersverse voorzitter Henri Dannenberg,  waarna Bert Sonneveld (MT lid De Vereende) het woord kreeg. Na een interessante lezing en de oproep van Bert om de Vereende te blijven benaderen voor niet reguliere risico’s, kregen we een indrukwekkende rondleiding door het Memory Museum. Tussentijds en na afloop was het tijd om, onder het genot van een hapje en een drankje, weer even bij te praten. Met dank aan onze gastspreker Bert en de vrijwilligers van het museum was het een geslaagde avond.

Wat ons betreft tot ziens op 28 juni! 

Het bestuur FDON


dinsdag 14 februari 2023

Verzekeringsarbeidsmarkt; tijdelijke of structurele uitdaging.

 

Dat was de titel van een actueel panelgesprek dat de Federatie van Assurantieclubs op 1 november 2022 organiseerde tijdens NEXT LEVEL – powered by AMdag; in DeFabrique in Utrecht. Als voorzitter mocht ik gastheer zijn en sprak ik met twee gasten over de run op talent en professionals in de branche. Irene Oerlemans is voorzitter van NVP (netwerk voor HR-professionals) en initiator van HR-adviesbureau Bunchmark. Michiel van Meer is goed bekend met onze sector en is nu onder andere Chief Human Resources Officer (CHRO) bij Aon Group Netherlands.