Lidmaatschap

Leden van FDON (Vereniging Financieel Dienstverleners Oost-Nederland) kunnen gratis deelnemen aan lezingen,  bedrijfsbezoeken en andere activiteiten. Wie lid is van FDON kan gedurende diverse activiteiten ervaringen uitwisselen met collega's uit het vakgebied.

Persoonlijk lidmaatschap

Voor een persoonlijk lidmaatschap betaald u slechts € 60,00 per jaar.
Indien een automatische afschrijving niet mogelijk of wenselijk is, dan zullen € 3,50 administratiekosten in rekening brengen.

Donateurschap

Met een donateurschap kunt u met (gemiddeld) 5 personen deelnemen aan onze bijeenkomsten. Aanvullend bieden u een prominente vermelding van uw logo op onze website.

Bedrijfslidmaatschap

Als werkgever maakt u zich wellicht zorgen over het kennisniveau en betrokkenheid bij het vak van uw medewerkers binnen uw bedrijf. Maar wat kunt u daar aan doen? Een uitstekende mogelijkheid is een bedrijfslidmaatschap bij vereniging Financieel Dienstverleners Oost-Nederland. De voordelen voor u en uw medewerkers zijn legio!
U betaalt voor het Bedrijfslidmaatschap een vast bedrag per jaar. Afhankelijk van het gemiddeld aantal personen die deelnemen aan onze bijeenkomsten. Neem voor nadere informatie contact op met het bestuur van de Fdon.
 

Voordelen van een lidmaatschap

  • Leden van FDON kunnen gratis deelnemen aan lezingen, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten georganiseerd door FDON (bij een bijzondere bijeenkomst kan er incidenteel een passende aanvullende onkostenvergoeding gevraagd worden).
  • We bieden een platform om een netwerk in de (regionale) branche van financiële dienstverlening te creëren
  • Zowel voor als na de bijeenkomsten bieden wij een informeel samenzijn alwaar uitwisseling plaatsvindt van kennis, ervaring en zienswijzen
  • Wij zien met enige regelmaat nieuwe leden en nieuwe gezichten op onze bijeenkomsten. Er ontstaan hierdoor ook nieuwe contacten, niet in de laatste plaats met sprekers
  • Voorafgaand aan een bijeenkomsten bieden wij u een eenvoudig buffet
  • U ontvangt via lidmaatschap ook abonnement op de Beursbengel 
  • Indien opleidingen niet in (of niet tegen een fatsoenlijke prijs) in de regio worden aangeboden, zullen wij ons inspannen om dit alsnog in de regio te verzorgen (mits de opleiding voldoende attractief is)
  • Doordat wij aangesloten zijn bij de Federatie van Assurantieclubs (www.assurantieclubs.nl), ontvangt u korting of gratis entree voor bijeenkomsten welke (mede) door hen worden georganiseerd.