Lezing : Bent u complaint?

dinsdag 14 mei 2019

Uit de diverse uitspraken van zowel de Burgerlijke rechter als het KiFiD blijkt dat de kwaliteit van de klant- en adviesdossiers bij adviseurs en bemiddelaars nog wel eens te wensen over laat. Als reactie hierop wordt veelal gewerkt met standaard vragenlijstjes en checklijsten, waardoor een dossier ‘compliant’ is, maar waarbij wordt vergeten om over het formulier heen te kijken om te zien wie er nu aan de andere kant van de tafel zit.

Wat verstaat u onder zorgplicht en wat heeft u daarover vastgelegd in uw dienstverleningsdocument? En sluit die zorgplicht aan bij de wet en regelgeving? In hoeverre voldoet u aan de nieuwe Europese richtlijn Verzekeringsdistributie (IDD)?

Richard Meinders (SVC Groep) neemt ons op 14 mei 2019 in zijn lezing mee in de belangrijkste thema’s op dit onderdeel en geeft praktische tips hoe wij in onze dagelijkse advies- en bemiddelingspraktijk invulling kunnen geven aan deze wettelijke eisen en daarbij de klant niet uit het oog verliezen.

Spreker

Richard Meinders:

Sparringpartner, visie op ondernemen en compliance specialist. Algemeen vennoot SVC Groep.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 14 mei vanaf 17:30 u. U kunt dan meteen aanschuiven voor een broodje en soep. Waarna de lezing zal starten vanaf 18:30u en afsluitend zal eindigen met een netwerk borrel.

Aanmelden kan via http://www.fdon.nl/index.php/aanmelden

Locatie: Wapen van Beckum

Beckumerkerkweg 20, 7554 PV Hengelo

Wij zien u graag!

Voor, door en met elkaar

Bestuur FDON

Locatie

Wapen van Beckum, Beckumerschoolweg 20 te Beckum

Spreker

Richard Meinders

Kosten leden

€ 0,-

Er zijn nog geen inschrijvingen

Minimum aantal inschrijvingen

10

Maximum aantal inschrijvingen

100

Terug