Lezing : Brandmeester 4 december 2023

maandag 04 december 2023 om 17:00

Beste leden,

Graag nodigen wij jou uit voor onze eerstvolgende FDON bijeenkomst en netwerkavond met als thema Brandmeester. En omdat we ons 70 jarige jubileum jaar feestelijk willen afsluiten, ben je van harte welkom op een bijzonder locatie.

Brandmeester 4 december 2023

We verwachten weer een interessante avond in petto te hebben. Je bent op 4 december vanaf 17:00 uur van harte welkom in de nieuw gebouwde bistro De Kruidentuin in Geesteren. De nieuwbouw is een gevolg van een grote uitslaande brand in de nacht van 16 februari 2021, waarbij meerdere brandweerkorpsen uit de regio moesten uitrukken. Helaas brandde de hele bistro af.

Ruim een jaar geleden heeft de eigenaar Jivar Misakian, met een compleet nieuw ontwerp, de deuren van zijn bistro weer geopend. Hij heet je dan ook met trots van harte welkom!

Dat de nieuwbouw niet zonder slag of stoot ging gaan de gastsprekers met je delen. Naast gastspreker van de brandweer Twente Paul Sijtema (medewerker Brandveilig Leven) zijn ook de bij de schade betrokken (contra-)experts Richard Vloedgraven en Bernhard Kreeft als gastsprekers aanwezig. Ook zal onze gastheer zelf iets vertellen over de impact en zijn ervaringen.

Meerdere gangen en nablussen

Na de rondleiding en tussen de interessante gastsprekers door kunnen we ons culinair laten verrassen door heerlijke gerechten en drankjes. En is er tijd om onderling kennis te maken/netwerken. Ook zal er na de presentaties gelegenheid zijn tot ‘nablussen’.

Kom in actie en meld je meteen aan voor de laatste FDON lezing van 2023. Aanmelden kan voor 30 november op Aanmelden Brandmeester 4 december

Wij zien uit naar je komst. Tot 4 december!

Bestuur FDON

Ingrid, Denise, Henri, Bart-Jan en Johan    

Locatie

Hardenbergerweg 105, 7678 VR Geesteren

Kosten leden

€ 0,-

Kosten niet leden

€ 25,-

25 inschrijvingen

Maximum aantal inschrijvingen

99

Terug