maandag 11 januari 2021

Webinar 21-1-21 FvActueel: betekenisvol ondernemen verhoogt klanttevredenheid

Webinar van de Federatie van Assurantieclubs

Daarom 2021 organiseert de Federatie van Assurantieclubs op donderdag 21 januari vanaf 16:00 uur een webinar over dit onderwerp.

Robert Witteveen is ruim een jaar innovator bij en co-founder van First Day Advisory Group. Daarvoor is hij vele jaren werkzaam geweest in de verzekeringsbranche, onder andere als aanjager van het VIVAT Innovatie Centrum (VINCE). Over vernieuwen en klantgerichtheid zegt hij: “Als innovator ben ik altijd op zoek naar nieuwe, duurzame klantoplossingen die perspectief geven voor de evenwichtige toekomst”.

Willem Vreeswijk is hoofdredacteur en eigenaar van VVP, hét platform voor financieel adviseurs, en hoofdredacteur en initiator van New Financial Forum. Betekenisvol ondernemen vertaalt hij in “Alleen als wij honderd procent verantwoordelijkheid nemen voor alles wat er in ons leven gebeurt, kunnen we een bijdrage leveren aan een nieuwe financiële wereld.

Richard Meinders is al 19 jaar mede-eigenaar van de SVC Groep, een gespecialiseerd accountants- en advieskantoor voor financieel dienstverleners, en is jurylid van de Advies Award. Hij is ervaren in coaching, management, financieel risico (management) en procesmanagement: “Duurzaamheid gaat niet alleen over het milieu, maar ook over maatschappelijke relevantie”.

Twee winnaars van de (provinciale) Advies Award 2020 zullen aan tafel vertellen hoe zij succesvol zijn door betekenisvol te ondernemen.

De ‘dagvoorzitter’ van het webinar is Bert Sonneveld. Hij is voorzitter van de Federatie van Assurantieclubs en heeft brede ervaring in de financiële dienstverlening (directeur FFP, gewerkt bij Allianz en Akkermans & partners en de laatste 5 jaar Manager Marketing & Acceptatie bij de Vereende). Zijn motto is “luister naar de klant en vertaal zijn wensen in een verbeterprogramma; met als doel hen een excellente dienstverlening te laten ervaren die hun verwachtingen overtreft”.

Welkom!

Alle leden van de aangesloten assurantieclubs en alle geïnteresseerden zijn van harte welkom om de uitzending te bekijken. Aan niet-leden vragen we alleen of de besturen van assurantieclubs hen mogen benaderen met de vraag om lid te worden.

Aanmelden kan via: https://www.webinartv.nl/webinars-assurantieclubs/fvactueel-betekenisvol-ondernemen-verhoogt-klanttevredenheid/ 

Wij zien je graag live bij het webinar. Lukt dat niet, dan is er ook nog de mogelijkheid om later te kijken via deze pagina.

Tot ziens!

Federatie van Assurantieclubs

Naast FDON zijn aangesloten bij de Federatie:

  • Assurantie Club Zeeland (ACZ)
  • EFD Noord
  • FDG (Vereniging voor Financiële Dienstverleners Gelderland)
  • FiDiB (vereniging voor Financiële Dienstverleners Brabant)
  • FiDiZ (Vereniging van Financiële Dienstverleners Zwolle en Omstreken)
  • GSFD (Gooische Sociëteit Financiële Dienstverlening)
  • LAC Zuid (Limburgse Assurantie Club - Zuid)
  • VPV Rotterdam
Terug