dinsdag 17 mei 2022

Uitnodiging (speciale) Algemene Ledenvergadering 4 juli 2022

Na 2 jaar van stilte kunnen we jou eindelijk weer uitnodigen en ontmoeten. Om jou als trouw lid bij te praten starten we onze 'eerste meeting' met een Algemene Ledenvergadering. Dit keer op een wel heel bijzondere en culinaire locatie en met een special guest! 

Culinaire locatie

Je wordt verwacht op een bijzondere locatie: Het Bloemenbeek in de Lutte. Het restaurant, aangesloten bij Alliance Gastronomique en onderscheiden met 1 Michelinster, combineert de klassieke Frans-mediterrane keuken met de mooiste ingrediënten en seizoensproducten die ons rijke Twentse land voortbrengt, op smaak gemaakt met kruiden uit eigen tuin.

Algemene ledenvergadering

Daarna bespreken we wat formaliteiten en krijg je te horen wat wij in de afgelopen periode hebben gedaan en wat je voor de komende periode als lid van FDON te wachten staat.

Na deze vergadering gaan we toasten op een nieuw seizoen en krijgt Tukker en Stand-up Comedian Thijs Kemperink (https://thijskemperink.nl/) de ‘floor’. 

Lachen is gezond met Thijs Kemperink

Thijs Kemperink zal met ons op humoristische wijze het nieuwe seizoen inluiden. Hij stelt zich graag aan je voor:  ‘Ik ben een Bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid! Het afbranden van de medemens laat ik met liefde aan een ander over. Ik houd mezelf graag een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar meer mensen zich in herkennen…Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want lachen is, simpelweg, heel gezond!’

Aanmelden voor 1 juli

Wij zien je graag (weer) op maandag 4 juli vanaf 17:00u bij De Bloemenbeek (Beurningerstraat 6, De Lutte). Meld je aan!

Terug