Historie FDON

FDON (Vereniging Financieel Dienstverleners Oost-Nederland) is ontstaan uit TAC (Twentsche Assurantie Club). TAC is opgericht in 1952. Het doel was om de onderlinge contacten te bevorderen, en educatie te bieden. 70 jaar later zijn de grenzen van ons werkgebied vervaagd en zijn ook veel personen en organisatie buiten Twente lid geworden. De term 'assurantie' dekt al lang niet meer de lading waar zij zich mee bezig houden. Naast het pakket aan schade-, leven- en pensioenverzekeringen geven zij ook advies op het terrein van financiële planning en employee benefits. Daarnaast zijn onze leden ook werkzaam in de accountancy, expertise- en schaderegelingsbureau’s en de advocatuur.

Nog steeds is het bevorderen van de onderlinge contacten en de overdracht van vakkennis ons doel. Wij organiseren jaarlijks drie tot vier bijeenkomsten. Hoogwaardige, interessante lezingen vormen een belangrijk uitgangspunt voor FDON.

FDON is aangesloten bij de Federatie van Assurantieclubs en zorgt met 7 zusterverenigingen voor een sluitend landelijk netwerk. Initiatieven binnen dit netwerk bieden de leden toegevoegde waarde op het gebied van opleidingen.

Terug